info@style.ba
Saturday, February 24, 2024
pixabay.com
Kultura i zabava

Nekoliko razloga zašto su tvrdoglave vodolije odlični partneri

1.17-hilj.pregleda

“Tepa” im se da su najkompliciraniji i najnekonvencionalniji horoskopski znak.

Radi se, naravno, o vodolijama – znaku, odnosno osobama koje je tako lako razlikovati od drugih.Opisuje ih se kao neobične, introvertirane i pomalo revolucionarne osobe, a vodolije su pored toga i najbolji životni partneri koje možete imati. A evo i zašto:

Oni koji imaju vodoliju uz sebe već sad znaju da je uz njih odan, brižan i inteligentan partner koji uvijek pronalazi način da bude uz svoju partnericu.Oni u čije živote vodolije tek ulaze ili će ušetati u nekoj daljoj ili bližoj budućnosti u nastavku mogu pročitati pet razloga zašto će dobiti najboljeg mogućeg partnera.

1. Vodolije su pametne, ali stvarno pametne

Ovdje ne pričamo o konvencionalnoj pameti. Pričamo o tome da kada vodoliji nešto probudi znatiželju, on će istražiti svaki mogući ugao teme. Njegova žeđ za znanjem čini ga savršenim partnerom jer vam nikada neće ponestati tema za razgovor.

Kada pronađu neki fokus, vodenjaci su nezaustavljivi. Kada ih dovedete pred roditelje, točno će znati što trebaju reći. Kada ih dovedete prijateljima, bez brige, u stanju su zabaviti svakoga.

2. Izbjegavaju konflikte

Startna pozicija vodolije uvijek je neutralna. Imaju snažan osjećaj za poštenje i poštivanje drugih. Sukobe izbjegavaju ne zato što su pasivni, nego zato što sebe stavljaju na prvo mjesto i puštaju druge da sami riješe svoje probleme.

Iako su odlični posrednici, nisu nametljivi. Ako se prema njima ne odnosite s poštovanjem, vrlo teško ćete dobiti drugu priliku.

Vodolije nemaju vremena za gluposti i besmislene rasprave koje nikako neće nikamo dovesti. Zato s vodolijom pored sebe možete biti sigurni da nećete biti dio besmislenih, a neugodnih svađa.
Uvijek će reći što im je na umu kako bi popravili situaciju prije nego što ona bespotrebno eskalira. Odbojnost prema konfliktima posljedica je njihova samopouzdanja.

3. Vodolije su nezavisne

Svatko treba jednu vodoliju  u životu, ali vodolija ne treba nikoga. Njihova neovisnost očituje se u svim aspektima njihova života, od toga s kim se druže i izlaze pa do karijere. Znaju da novac ne raste na drveću i da veze ne uspijevaju zahvaljujući čaroliji.

Vodolija zato nikada neće biti ovisna o svojoj partnerici, što je dobro i za vas jer ćete uvijek imati vrijeme za sebe.

Snažan i neovisan samo su neke karakteristike vodolije. Pazite dobro da ga ne ugušite jer ga ništa ne užasava više od oduzimanja slobode.

4. Praktični su

Ako želite partnera koji vjeruje u jednoroge, vodolija nije najpametniji izbor. Ako piak želite nekoga tko je praktičan i racionalan, onda je vodenjak idealan izbor.

Ako ste osoba koja ima tendenciju pretjerivanja u nekim stvarima, primjerice u trošenju novca, vodolija je ravnoteža koja vam treba u životu. On će biti vaš glas razuma koji će vam šapnuti u uho kada odete predaleko.

5. Vodolija će vas znati smiriti

Ako tražite osobu koja zna reći nešto više od ”sve će biti u redu”, onda je vodolija životni partner za vas. Vodolije, naime, uvijek znaju što reći, a sve to s primjesom humora i lakoće.
Razgovor s njima nikad nije usiljen i iskreni su u svemu što rade. Vodolija će bez problema popraviti vaš dan i riješiti emocionalne probleme s kojima se možda borite.

Sve ovo gore imajte na umu kada vam za oko zapne jedna vodolija, tvrdi zadovoljna.hr

Poznata pravnica otkriva zbog čega pucaju brakovi

Ostavite komentar