info@style.ba
Tuesday, December 5, 2023
pixabay.com
Život i stil

Tri horoskopska znaka imat će najviše sreće u januaru

734pregleda

Počela je nova godina. Nakon bezbrižnog prazničnog razdoblja, dolazak siječnja za mnoge označava povratak u stvarnost. Pred nama je mjesec koji će obilježiti nekoliko astroloških aspekata, od kojih je vjerojatno najvažniji retrogradni Merkur u Jarcu. Unatoč njegovom kaotičnom utjecaju, za mnoge će ovo biti sretan mjesec, a ponajviše za ova tri znaka.

Vodolija

Vodolijama će početak godine ostati u lijepom sjećanju. S Venerom u njihovom znaku, bit će optimistični, druželjubivi i uživat će u životu. Ovo je pogodno vrijeme za nove susrete i romantične doživljaje, dok će parovi dobiti priliku zbližiti se. Kraj mjeseca donosi im sreću na poslovnom i financijskom planu.

 

Jarac

Iako će im retrogradni Merkur kvariti planove sve do 17. januara, druga polovica mjeseca bit će im prilično povoljna. Doživjet će uspjeh na poslu, pa tako mnoge očekuje napredovanje ili pronalazak bolje plaćenog radnog mjesta. Sam kraj mjeseca rezerviran je za ljubav. Samci bi mogli ostvariti zanimljivo poznanstvo, dok će parovi postati prisniji, tvrdi N1info

 

Ribe

Ribama će početak godine donijeti priliku da poboljšaju odnose s ljudima koje vole, ali i da učvrste poslovne kontakte. Potpora okoline donijet će im uspjeh na poslovnom planu. Intuicija će ih voditi kroz život pa će donositi mudre odluke, a jedino na što bi trebali paziti je da se ne svađaju s članovima obitelji. Krajem mjeseca Venera ulazi u njihov znak i donosi im ostvarenje ljubavnih želja.

Ostavite komentar