info@style.ba
Sunday, February 25, 2024
pixabay.com
Život i stil

Kineski godišnji horoskop: Saznajte šta on donosi vama

921pregleda

Kineska Nova godina, koja započinje 22. januara 2023. godine i traje sve do 9. februara 2024. godine – u znaku je zeca.

Zec je četvrti znak u kineskom horoskopu. Simbol je plodnosti, pa je godina zeca dobro aspektirana za one koji žele zatrudnjeti, započeti nove poslovne poduhvate ili čak promijeniti karijeru. Mogla bi se isplatiti i svima onima koji su spremni riskirati – i s emocijama, ali i s financijama.

Zec je nježna i pitoma životinja. Osobe rođene u znaku zeca imaju blag karakter, lako održavaju dobre odnose s osobama u okolini, a teško ih je iživcirati. Nemojte se dati isprovocirati bez obzira na to u kakvoj se situaciji nađete. Pokušajte smireno sagledati sve kutove pa tek onda reagirati.

Što vaš znak očekuje u godini zeca, pročitajte u nastavku teksta.

ZEC
Za rođene: 1951., 1963., 1975., 1987., 1999.

Imate bračnih problema? Ne oklijevajte, potražite stručnu pomoć. Bračni savjetnik mogao unijeti mnoge pozitivne promjene u život. Budite otvoreni i iskreni s partnerom i veza će vam napredovati.

Napredak vas očekuje i na poslovnom planu. Dobit ćete priliku da izgradite odnose s moćnim ljudima koji će vam pomoći u karijeri. Osobe iz inozemstva će vam pomoći da unaprijedite znanja i vještine koje će vam koristiti u budućnosti.

Posvetite se svojem trenutačnom poslu i pronađite način kako da ga učinite profitabilnijim. Sredinom godine postoji šansa za dobivanje bonusa koji će popraviti vašu financijsku situaciju. Budite strpljivi i marljivo nastavite raditi prema svojem cilju. Trud će vam se isplatiti.

ZMAJ
Za rođene: 1952., 1964., 1976., 1988., 2000.

Zmajevima se smiješi godina sreće i blaženstva. Ako ste u kvalitetnoj vezi ili braku, mogli biste početi razmišljati o potomcima. Ako ste u potrazi za ljubavlju, pokušajte izaći iz zone komfora i potražiti j na novom mjestu. Nemojte da vas zavede samo nečiji izgled ili financijski status, nećete biti sretni u takvoj vezi.

Zmajevi će ove godine iznimno domišljati te će pronalaziti nove načine za suočavanje s različitim izazovnim situacijama. Poradite na svojim liderskim sposobnostima jer bi vam ta kvaliteta mogla koristiti u budućnosti. Moguće je i promaknuće te povećanje plaće.

Nemojte donositi ishitrene odluke na poslovnom niti privatnom planu. Okružite se ljudima koji vas motiviraju da budete bolji, da radite na sebi. Uklonite ljude iz svoje okoline koji su toksični.

ZMIJA
Za rođene: 1953., 1965., 1977., 1989., 2001.

Ne sumnjajte u sebe i svoje mogućnosti i uspjeh neće izostati ove godine. Vi najbolje znate što je dobro za vas. Učinite ono što je potrebno da biste si omogućili bolji i ugodniji život. Ne uplićite se u uredske drame. Radite svoj posao pošteno i nagrade će stići.

Obratite pozornost na to kako trošite novac. Izbjegavajte nepotrebne kupnje. Bolje vam je da uštedite novac i stavite ga sa strane.

Za mnoge zmije ova će godina biti ispunjena romantikom, ljubavlju i blaženstvom. Imat ćete više prilika da provedete kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i uživate u zajedničkim aktivnostima. Neki će se ove godine i zaručiti ili izgovoriti sudbonosno da.

KONJ
Za rođene: 1954. 1966., 1978., 1990., 2002.

Početkom godine mogli biste se suočiti s nekim poteškoćama na poslovnom planu, ali budite vrijedni i stvari će se rasplesti u vašu korist. Ove godine očekuje vas financijsko blagostanje. Pronaći ćete nove izvore prihoda koji će vam se dugoročno isplatiti.

Životu pristupite s pozitivnim stavom. Dopustite sebi da uživate u malim stvarima. Kada prilika pokuca na vrata, zgrabite je. Ako strastveno sanjate o nečemu, pokušajte to ostvariti. Ne dopustite da vam drugi pokvare planove.

Ove biste godine mogli proširiti svoju obitelj. Stiže kraj bračnim razmiricama, a slobodni pripadnici znaka napokon bi mogli upoznati osobu o kojoj su sanjali i s njom ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu.

KOZA
Za rođene: 1955., 1967., 1979., 1991., 2003.

Koze očekuju izazovi ove godine, ali nemojte ih se bojati. Oni će vas natjerati da iskoristite svoj puni potencijal i shvatite da su naporan rad i snaga volje sve što trebate za postizanje svojih ciljeva. Uistinu, bit ćete nagrađeni za sav svoj trud.

Dobro iskoristite svoje talente i vještine – iznenadit ćete se kako će se stvari rasplesti. Značajno poboljšanje vidjet ćete i na svojem bankovnom računu. Mogli biste dobiti povišicu ili pronaći još jedan izvor zarade.

Ove ćete godine naučiti da je dobro imati interese koje ne dijelite s partnerom. Ne morate biti stalno jedno s drugim da biste živjeti lijepe i ispunjene živote. Dobro je povremeno uživati u stvarima u koje nije uključen i vaš suprug.

MAJMUN
Za rođene: 1956., 1968., 1980., 1992., 2004.

Majmuni će uživati u uspješnoj, mirnoj i blagoslovljenoj godini. Oni koji su spremni uložiti dodatno vrijeme i novac, uživat će u poslovnim uspjesima. Vaša obitelj i prijatelji bit će vam podrška na svakom koraku i iznimno ponosni na vaše rezultate.

Majmuni će u godini zeca napraviti velike promjene na privatnom planu. Odnos s voljenom osobom će se poboljšati, a prvenstveno u onim vezama gdje će obje strane biti spremne poraditi na međusobnoj komunikaciji te izražavanju vlastitih emocija.

Ako ste solo, ali niste spremni za novu vezu, ne srljajte u nju, jer biste mogli biti nezadovoljni. Dajte si vremena da se upoznate, radite na sebi i otkrijte što točno želite u životu.

PIJETAO
Za rođene: 1957., 1969., 1981., 1993., 2005.

Za pijetlove ovo će biti godina uspona i padova. Neki aspekti će biti obojani pozitivnim iskustvima, dok ćete u drugima naići na izazove. To bi vas moglo preopteretiti. Pokušajte smireno sagledati bilo koju situaciju i rješavati uzroke problema, a ne posljedice.

Pripazite na svoje navike trošenja već danas i spriječite dugove koji bi vas mogli snaći ako nastavite trošiti novac ne nepotrebne stvari. Pokušajte pronaći ravnotežu između svojeg poslovnog i privatnog života, u suprotnom mogla bi nastradati vaša ljubavna veza.

U godini zeca poradite i na svojem odnosu s bliskim članovima obitelji i prijateljima. Puno ćete razmišljati o sebi i načinima kako postati najbolja verzija samih sebe.

PAS
Za rođene: 1958., 1970., 1982., 1994., 2006.

Uživate u prirodi, pa tamo provedite što je moguće više slobodnog vremena. Boravak na otvorenom će vam pomoći da razmislite o stvarima koje vas muče i pronađete način da riješite svoje probleme. Ove ćete godine biti posebni zahvalni na svim ljudima koji vas okružuju, a koji navijaju za vas i motiviraju vas da budete bolji.

Radite na sebi, ali istovremeno pokažite samopouzdanje kada su pitanju vaše vještine i talenti. Zvijezde su vam naklonjene, no to ne znači da ne morate biti aktivni i propuštati poslovne prilike koje vam se ukažu. Štoviše, postavite si ove godine još više ciljeve. Uz malo truda, ostvarit ćete ih.

Isprobajte nove stvari i na romantičnom planu – zadržite iskru koju ste imali u prvim danima veze. Planirajte romantične aktivnosti za voljenu osobu i obasipajte ju ljubavlju.

SVINJA
Za rođene: 1959., 1971., 1983., 1995., 2007.

Svinjama se savjetuju da ove godine usmjere pozornost prema svojim ciljevima, i ostvarit ćete ih. Čak i ako se suočite s teškim danima, ne gubite nadu. Sve će doći na svoje mjesto.

Ako imate vlastiti posao, mogli biste naići na neke teškoće s naplatom ili poslovnim partnerstvom. Baš zato izbjegavajte velika proširenja te investiranje u nove projekte jer bi to moglo stvoriti financijske probleme u budućnosti.

Ne dopustite niti da romantika zamre u vašoj veze. Romantične geste razveselit će drugu stranu i ojačati vezu. Podsjetite voljenu osobu koliko vam znači i iznenadite ih malim znacima pažnje. Parovima u dužim vezama ovo je i dobro aspektirana godina za proširenje obitelji.

ŠTAKOR
Za rođene: 1960., 1972., 1984., 1996., 2008.

Za štakore će ova godina donijeti sreću u većini aspekata. Mnoge stvari će vam ići u prilog. Ako ste u braku, cvjetat će vam ruže sa suprugom. Ako ste solo, ove biste godine mogli pronaći svoju srodnu dušu. Ipak, ne srljajte u nove veze. Dobro upoznajte osobu prije nego što joj poklonite svoje srce.

Bit ćete uspješni i na poslovnom planu. Upoznat ćete nove osobe koje će vam pomoći da proširite svoje poslovanje. Ovo je dobra godina za ulaganje u sebe, svoj posao i karijeru.

Napravit ćete mnoge pozitivne promjene u životu. Trebate pripaziti da vas negativnost oko vas ne spriječi da radite na sebi i svojem uspjehu. Odvojite vrijeme za sebe kako biste rasli i razvijali se, ali isto tako pronađite vrijeme i za druge. Nemojte zanemariti potrebe osoba iz najužeg kruga.

BIVOL
Za rođene: 1961., 1973., 1985., 1997., 2009.

Neke pozitivne promjene očekuju i osobe rođene u kineskom znaku bivola ove godine. Osnažit ćete vezu sa svojim partnerom, poboljšat ćete međusobnu komunikaciju i lakše ćete moći raspravljati o svojim emocijama. Ako niste u romantičnoj vezi, ovu ćete godinu iskoristiti da pobliže upoznate same sebe, svoje želje i mogućnosti.

Na poslovnom planu očekuju vas profesionalni izazovi. Neki će vjerovati kako vas nadređeni dovoljno ne cijene zbog čega ćete željeti promjeni svoje radno mjesto. Ne srljajte s takvim odlukama. Odvagnite svaki segment prije nego date otkaz ili pristanete na novi posao.

Budite oprezni i kako trošite svoj novac. Posavjetujte se s financijskim savjetnikom ako je potrebno, bolje je staviti novac sa strane za teške dane, nego čekati da vam zatreba financijska pomoć.

TIGAR
Za rođene: 1962., 1974., 1986., 1998., 2010.

Pozitivne promjene i mnoštvo sreće dolazi tigrovima u 2023. godini. Bit ćete sigurni, samopouzdani i snažni dok ćete se suočavati s izazovima. Naučit ćete kako bolje iskoristiti svoje vještine i talent te tako profitirati na profesionalnom planu.

Upoznajte nove ljudi, širite svoju mrežu poznanika i uspjeh neće izostati. Ne libite se potražiti dodatne izvore zarade kako biste poboljšali svoju financijsku situaciju.

Tragate za ljubavlju i partnerom? Dobro otvorite oči. Mogli biste se zaljubiti s osobom koja se već nalazi u vašem životu, možda vam je čak dobar prijatelj. Vaša ljubavna priča će procvasti i izazvati ljubomoru mnogih iz vaše okoline.

Ostavite komentar