info@style.ba
Sunday, February 25, 2024

Dobrodošli na portal Style.ba. Mi svojim čitateljima omogućavamo pristup sadržajima u obliku vijesti, videa, foto galerija. Ovim putem želimo obavijestiti čitatelje o pravilima korištenja našega portala. Zadržavamo pravo ukidanja i promjene izgleda stranice, samog sadržaja ali i pravila korištenja bez najave. Nijedan dio Style.ba se ne smije koristiti u nezakonite svrhe niti za njihovo promovisanje. Korištenjem bilo kojeg dijela portala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korištenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Style. Ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koji su kreirali posjetitelji, te linkova na vanjske stranice.

Ukoliko smatrate da sadržaj na Style.ba portalu vrijeđa vaše autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke.

Ističemo i da polažemo autorska prava na sve vlastite sadržaje te da neovlašteno korištenje sadržaja bez dozvole smatramo kršenjem autorskih prava te time i podnošenju tužbe.

Style.ba sadrži linkove na portale izvan vlastitog portala koje objavljujemo u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dopušten je osobama bilo kojeg uzrasta, osim ako ne navedemo drugačije.

Style.ba se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Style.ba svojim korisnicima može povremeno poslati obavijesti i naših sponzora.

Čitatelji mogu da komentarišu vijesti na portalu Style.ba  i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vijesti.

Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, biće zatražene u slučaju da korisnik želi da se prijavi za primanje posebnog newslettera. Korisnik se u svakom trenutku može odjaviti s personaliziranog newslettera. Nakon odjave, nećemo više slati personalizovane newslettere. Odjava je moguća bilo kad i besplatna je.